BESTUURSLEDEN HHN

Jeroen Stroet | Voorzitter

Ik was in 2005 bij het begin van Helping Hands toen het nog een droom van Mario was om zijn directe omgeving te ondersteunen. Ik geloof dat we het verschil kunnen maken; in direct contact en kleinschalig. Dat de kinderen van het project een kwartje zullen worden, ook al zijn zij als een dubbeltje geboren.
 
Contact: voorzitter@helpinghandsnederland.nl 

John van den Enden jr | Penningmeester

Tijdens mijn studie International Business & Management heb ik zes maanden stage gelopen (2007-2008) bij het project  Helping Hands Peru (HHP) in de stad Cusco. Tijdens deze periode heb ik getracht om het project op een meer bedrijfsmatige manier op te zetten. Hierbij heb ik zeer uiteenlopende activiteiten verricht, zoals fondswerving, ontwerpen van de website, het logo en het vertalen van de content in het Spaans naar Engels en Nederlands. Het leven in Cusco heeft me aangegrepen. De hartelijkheid van mensen, maar vooral ook de inzet van Mario en Rosa die dit project in Los Nogales iedere dag weer voortzetten en ervoor zorgen dat er steeds meer kinderen onderwijs kunnen volgen. Met het oprichten van de stichting Helping Hands Nederland probeer ik met mijn bedrijfskunde achtergrond te blijven zorgen voor efficiency, effectiviteit en met name de continuïteit van dit mooie project in Cusco.
 
Contact: penningmeester@helpinghandsnederland.nl

Yola de Baets | Secretaris

5 jaar geleden ben ik in het kader van mijn opleiding met een schoolvriendin back-packend door Zuid-Amerika getrokken. In Cusco zijn we wat langer blijven hangen. Niet alleen wilden we via de Inca trail de Machu Pichu bewonderen, we wilden ook de sfeer van Cusco volop kunnen opsnuiven. Ook wilde ik Spaanse les volgen. Mijn vriendin had al aardig wat Spaanse lessen gehad. Ik ontmoette Mario. Hij heeft me 20 lesuren Spaans gegeven. Daarna kon ik al aardig een mondje Spaans spreken.Met mijn achtergrond als docente Frans probeer ik vanuit Nederland samen met de leden van Stichting Helping Hands Nederland een handje te helpen. Fondsen werven en meedenken zijn binnen de organisatie momenteel nog mijn voornaamste doelen.
 
Contact: secretaris@helpinghandsnederland.nl

ORGANOGRAM BESTUUR